Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een vele malen langere levensduur dan houten kozijnen en gaan wel tot zo’n 50 jaar mee. Ook zijn kunststof kozijnen warmte en geluid isolerend en vergen ze zeer weinig onderhoud. In combinatie met HR++ beglazing, bespaart u door het plaatsen van kunststof kozijnen flink op de energie rekening.

Lees meer

Zonwering

Wij voorzien uw huis ook van zonwering! Denk hierbij aan knik-armschermen, screens, markiezen of zonwering voor uw lichtstraat. Natuurlijk verzorgen wij ook binnen zonwering. Denk hierbij aan rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, Plissé of Duette. Al deze producten van hoge kwaliteit, kunnen wij leveren in allerlei soorten kleuren en maten. 


Lees meer

Rolluiken

Rolluiken kunnen op meerdere manieren een toevoeging zijn aan uw woning. Rolluiken zorgen voor een veilig gevoel, doordat rolluiken inbraak vertragend zijn. Ook zorgen rolluiken voor een goede isolatie zowel in de zomer als in de winter. Door de hoge isolatiewaarde, zorgen rolluiken ook voor een goede geluidsisolatie, zodat u kunt genieten van een optimale (nacht)rust.

Lees meer

Gevelbekleding

Het bekleden van uw gevel mag natuurlijk niet ontbreken! 
Wij kunnen uw gevel voorzien van panelen in verschillende kleuren, soorten en materialen. 
Deze producten worden duurzaam geproduceerd door Milin Panelen en Profielen.

Lees meer
Kunststof kozijnen

Houten kozijnen

Wij verzorgen ook de levering en montage voor houten kozijnen. Houten kozijnen zorgen voor dè authentieke uitstraling. Deze uitstraling is ook middels kunststof kozijnen met houtlook te creëren, maar als u de voorkeur heeft voor ècht hout, is dat bij ons natuurlijk ook mogelijk. De kozijnen worden op maat gemaakt en met zorg geleverd.

Lees meer
overkappingen

Overkappingen

Een serre is een verlengstuk van uw huis en creëert niet alleen een grotere leefruimte maar ook een extra ruimte vol licht en een goede sfeer. Wij leveren ook overkappingen zodat u langer van uw tuin kunt genieten zonder last van wind of regen.

Lees meer

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn enorm sterk, hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Verder hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig. Wel hebben ze een lagere isolatiewaarde dan kunststof kozijnen en zijn ze duurder in aanschaf.

Lees meer