Zonwering

Wij voorzien uw huis ook van zonwering! Denk hierbij aan knik-armschermen, screens, markiezen of zonwering voor uw lichtstraat. Natuurlijk verzorgen wij ook binnen zonwering. Denk hierbij aan rolgordijnen, vouwgrodijnen, jaloezieën, Plissé of Duette. Al deze producten van hoge kwaliteit, kunnen wij leveren in allerlei soorten kleuren en maten.

Screens
Screens bieden naast de optimale bescherming tegen de zon ook de mogelijkheid om wel van binnen naar buiten te kunnen kijken, maar van buiten niet naar binnen. Ideaal voor mensen die graag wat meer privacy willen, doordat ze bijvoorbeeld aan een drukke weg wonen of buren hebben die rechtstreeks het huis in kijken. Daarnaast hebben screens een strak en modern uiterlijk.

Knikarmschermen
Knikarmschermen bieden de mogelijkheid om zowel binnen als buiten beschermd te zijn tegen de zon. Bij knikarmschermen worden de schermen ondersteund door een stang die als het ware recht naar voren “knikt”. Naast bescherming tegen de zon binnenshuis zijn de knikarmschermen ook  ideaal te gebruiken als terrasoverkoepeling, waarbij er geen palen in de weg zullen staan. Hierdoor is het gemakkelijk om onder het scherm door te lopen.

Markiezen
Markiezen hebben naast de functies van zonneschermen ook de eigenschappen om de uitstraling van uw huis te bepalen. Door hun vorm en kleur kunnen markiezen uw huis een bijzondere en luxe uitstraling geven. Zo kan met behulp van markiezen een strak en modern huis worden omgetoverd in een sfeervolle landelijke woning. Bij markiezen zijn de zijkanten dicht waardoor het lastiger is om onder het scherm door te lopen. Markiezen zijn daarom vooral geschikt voor ramen waar verder geen doorgang is.