Zonwering

Wij voorzien uw huis ook van zonwering! Denk hierbij aan knik-armschermen, uitvalschermen, screens, of zonwering voor uw lichtstraat of overkapping. Natuurlijk verzorgen wij ook binnenzonwering. Denk hierbij aan rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, Plissé’s of Duettes. Al deze producten van hoge kwaliteit, kunnen wij leveren in allerlei soorten kleuren en maten.

Screens
Screens bieden naast, bescherming tegen de zon, ook de mogelijkheid om wel van binnen naar buiten te kunnen kijken, maar van buiten moeilijk naar binnen. Ideaal voor mensen die graag wat meer privacy willen, doordat ze bijvoorbeeld aan een drukke weg wonen of buren hebben die rechtstreeks het huis in kijken, maar nog wel dachtlicht willen hebben. Daarnaast hebben screens een strak en modern uiterlijk.

Knikarmschermen
Knikarmschermen bieden de mogelijkheid om zowel binnen als buiten beschermd te zijn tegen de zon. Bij knikarmschermen worden de schermen ondersteund door armen die als het ware recht naar voren “knikken”. Naast bescherming tegen de zon binnenshuis zijn de knikarmschermen ook ideaal te gebruiken als terrasoverkoepeling, omdat je er onder kunt zitten.