Wie zijn wij

Inba kozijnen is een familiebedrijf gevestigd in Gendt. Ingmar verzorgt al sinds 1988 met passie en kwaliteit de levering en montage van zonwering, rolluiken en raamdecoratie. Sinds 2000 heeft hij ook kozijnen en overkappingen aan zijn portfolio toe mogen voegen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Ingmar verzorgt alle montage zelf van begin tot eind. Er wordt niets uitbesteed, waardoor u zeker bent van vakwerk van hoge kwaliteit.

Samen met zijn dochter Robin vormt hij de basis van Inba. Robin komt graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte en het geven van persoonlijk advies. Ook staat ze altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Beiden hebben passie voor de zaak en veel waardering voor elkaars werk. De kracht van Inba kozijnen is het persoonlijke contact, het meedenken met de klant en nét dat stapje extra zetten, omdat niet alleen u, maar ook wij 100% tevreden willen zijn met ons werk.

Werken met Inbakozijnen

  • Experts met 30 jaar ervaring
  • Betrouwbaar en voor een eerlijke prijs
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit kozijnen
  • Op maat gemaakt

Ervaring

Montage
Veilig
Kwaliteit

Oprichter

Ingmar Balk

Founder, Monteur

Ingmar verzorgt al sinds 1988 met passie en kwaliteit de aanlevering en montage van zonwering, rolluiken en raamdecoratie.

info@inbakozijnen.nl

tel. 06 - 81083886

Partners

De Markies - Zonwering & Woninginrichtingen

Raamsystemen

Horren en zonwering op maat

Benieuwd naar onze prijzen voor uw klus?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen