Serre's en Overkappingen

Overkappingen

Met een overkapping zorgt u ervoor dat u langer van uw tuin kunt genieten zonder last van felle zon, wind of regen. Het is heerlijk om lekker koel onder uw terrasoverkapping te zitten en daarbij houdt u natuurlijk vrij zicht op de tuin. Wij hebben speciale zonwering voor op of onder de overkapping. Ook zijn er verschillende opties voor de polycarbonaat platen in het dak. Elke plaat heeft een andere lichtdoorlatendheid. U kunt kiezen voor heldere platen, opale platen en IQ Relax platen. Deze laatste laat de minste zon door, maar laat nog wel licht door. Uiteraard is een glazen dak in combinatie met zonwering ook goed mogelijk.

Het is mogelijk om de terrasoverkapping uit te breiden met zijwanden en/ of voorwanden met een schuifsysteem. Het voordeel hiervan is dat u op deze manier eenvoudig een echte winddichte tuinkamer creëert. U kunt dan ook op zonnige dagen in de wintermaanden genieten van de heerlijke warmte van de zon en zonder de koude wind.

Een voordeel van een terrasoverkapping is ook dat u in de winter uw tuinmeubels overdekt kunt laten staan onder de overkapping. Ook andere zaken als tuingereedschap en potplanten kunnen prima overwinteren onder een terrasoverkapping.