Serre's en Overkappingen

Serre's en Overkappingen

Een serre is een verlengstuk van uw huis en creëert niet alleen een grotere leefruimte maar ook een extra ruimte vol licht en een goede sfeer. Wij leveren ook overkappingen zodat u langer van uw tuin kunt genieten zonder last van wind of regen.

De zonwerende functie van een terrasoverkapping
Een van de belangrijkste voordelen van een terrasoverkapping is dat deze u beschermt tegen de felle zon. Het is heerlijk om lekker koel onder uw terrasoverkapping te zitten en daarbij houdt u natuurlijk vrij zicht op de tuin.

Een groot deel van het jaar kun je buiten zitten
Een ander voordeel van terrasoverkapping is dat u, zelfs bij minder goed weer, de mogelijkheid hebt om buiten te kunnen zitten.

Eenvoudig om een veranda realiseren
Het is mogelijk om de terrasoverkapping uit te breiden met zijwanden en/ of voorwanden met een schuifdeur. Het voordeel hiervan is dat u op deze manier eenvoudig een echte veranda creëert. U kunt dan ook op zonnige dagen in de wintermaanden genieten van de heerlijke warmte van de zon.

Geen hinderlijke UV-stralen
De meeste materialen waar overkappingen van gemaakt zijn, houden UV-stralen tegen. Het belangrijkste voordeel is dat je nu zelf goed beschermd bent tegen de zon, maar ook uw tuinmeubels zullen niet zo snel verkleuren. Hierdoor zullen deze ook weer langer meegaan

Een terrasoverkapping geeft extra opbergruimte
Een voordeel van een terrasoverkapping is ook dat u in de winter uw tuinmeubels overdekt kunt laten staan onder de overkapping. Ook andere zaken als tuingereedschap en potplanten kunnen prima overwinteren onder een terrasoverkapping.